terschelling waddeneilanden trouwfotograaf

Coby + Johannes – Bruiloft op Terschelling

Deze fantastische bruiloft is alweer eventjes geleden maar dat maakt het niet minder de moeite waard om hem alsnog te delen. Want wat een belachelijke mooie dag was dit!

Trouwen op Terschelling is natuurlijk een feest

Elke bruiloft is mooi. Elk bruidspaar is prachtig. Maar toch! Zo’n eiland doet toch wat met je als fotograaf. Weg van de vaste wal, een verscheidenheid aan natuur, gasten die móeten blijven slapen omdat er geen boot meer gaat na 19:00 uur en dus nergens rekening hoeven te houden, een bruidegom die is opgegroeid op het eiland, het maakt het net allemaal even iets bijzonderder.

Met de boot naar Terschelling

En dat overnachten geldt natuurlijk ook voor de fotograaf. Want ik was deze dag nog niet klaar toen de laatste boot vertrok. Reden genoeg dus om het feestje lekker mee te pakken.

Nadeel(tje) is wel dat je op dag van de bruiloft wel de eerste boot moet pakken en het al met al een flink lange dag is. Maar dat heb ik er maar al te graag voor over!

Trouwen op een de Waddeneilanden

Als je op Terschelling bent geboren en getogen dan wil je er natuurlijk ook trouwen. En dat hebben Johannes en Coby ook gedacht (en gedaan). Johannes had zo’n waslijst aan mooie locatie waar we foto’s konden maken, als we daar niet in zouden strepen dan hadden we er nu nog gestaan. Maar het was een prachtige belevenis om met echte eilanders het eiland over te mogen!

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER