Chinese bruiloft in Friesland

Oost West Trouwfest in Terherne

Dit was toch denk ik een van mijn meest verrassende bruiloften van het jaar. Nadat ik kennis had gemaakt met Maarten en Jiayi en ze mij hadden geboekt had ik eigenlijk nog geen idee wat ik kon verwachten. Dit kwam ook omdat ze zelf ook nog geen idee hadden hoe de dag eruit zou komen te zien. Vooral niet teveel geplande dingen, niet een te strak tijdschema en niet alles tot in de detail geregeld.

Ergens word ik hier altijd wel blij van, want zo zit ik zelf ook wel een beetje in elkaar. Maar het brengt ook met zich mee dat je niet weet of het daardoor een chaotische, onoverzichtelijke en moeilijke dag wordt of juist een spontane, grappige, liefdevolle en toch ook wel een beetje chaotische dag wordt. En het werd gelukkig het laatste.

Het mooie was ook dat het fenomeen ‘Wamping’ hier werd geïntroduceerd. Een combinatie tussen Wedding & Camping, oftewel met je tentje op de trouwlocatie bivakkeren. Ideaal als je bruiloftsgasten vanuit het hele land komen en je toch iedereen er tot het einde bij wilt hebben.

Het was niet een volledige Chinese bruiloft maar een ‘Oost West Trouwfest’ met invloeden vanuit zowel de Oosterse als de Westerse cultuur.

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER