Confetti

Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Kick off

Kick-off

Een mooie kick-off voor een nieuw jaar en daarmee en nieuw trouwseizoen is een gloednieuwe website. Was die andere dan zo slecht? Nee hoor, valt wel mee. Maar achter de schermen was het niet allemaal even logisch en ik was niet tevreden over de mobiele versie van mijn website. Tijd dus voor een opfrisbeurt!

2017

En 2017, wat een lekker jaartje! Ik heb genoten van elke bruiloft die ik heb gefotografeerd en van alle mooie en dierbare momenten waarbij ik aanwezig mocht zijn. De verscheidenheid in bruidsparen en in de invulling van de trouwdag maakt dat dit werk nooit gaat vervelen. Elke bruiloft is een ervaring op zichzelf en heeft zijn eigen uitdagingen en bijzonderheden. Kortom: Bring it on for 2018, ik ben er klaar voor!!

Real Matters

Ik ben er absoluut klaar voor, maar dat betekent niet dat ik ondertussen stilzit. Natuurlijk is deze nieuwe website iets waar ik hard aan gewerkt heb maar daar ga ik natuurlijk geen betere foto’s van maken. Voor februari staat de Real Matters Workshop in Koog aan de Zaan op de planning: Drie dagen lang met een select groepje bruidsfotografen alles leren en delen over fotografie. Ik kijk hier erg naar uit en hoop dat dit weer een extra boost mag geven aan mijn fotografieskills.

Andere opdrachten

Naast trouwfotografie doe ik ook nog regelmatig andere opdrachten als fotograaf. Een bedrijf waar ik al in 2017 een aantal mooie opdrachten voor mocht doen is Blockchaingers. Hiervoor mocht ik ondermeer in de Ridderzaal en bij de Technische Universiteit Delft fotograferen. Ook in 2018 mag ik weer voor hun op pad. Een mooie afwisseling dus met het werk als bruidsfotograaf en het goed kunnen omgaan met lastige lichtsituaties komt ook bij hun erg goed van pas.

Jaaroverzicht

Ik kies er dit jaar voor geen spetterend jaaroverzicht te maken maar nodig jullie uit om gewoon lekker door de nieuwe website heen te speuren. Neem een kijkje in mijn portfolio of lees mijn verhalen op mijn blog. Wel laat ik hieronder een aantal van mijn favorieten zien van afgelopen jaar, gewoon omdat ik jullie graag mooie foto’s laat zien van mijn leuke, lieve, coole, grappige, verliefde en awesome bruidsparen!

Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website! Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER