GALLERIES

    Bruiloft Fred en Lutske

    Hoewel ik al aardig wat jaartjes meedraai in de trouwfotografiewereld en al menig trouwdag bij heb mogen wonen is mijn woonplaats Joure niet bepaald mijn werkgebied gebleken. Van het hoge noorden tot halverwege Nederland, overal ben ik wel geweest als trouwfotograaf. Maar nog geen Joure.

    Niet dat daar nu verandering in is gekomen maar ik kom in de buurt! De trouwdag van Fred en Lutske vond namelijk grotendeels plaats bij de Harbour Club in het pittoreske Terherne. Mooi weer, varen over de Friese wateren, omringd door je familie en afsluiten met de Ierse klanken van Alice Springs: A Happy Wedding Cocktail!

    Kapper: Berino The Art of Beauty

    Band: Alice Springs

    Locatie: Harbour Club

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    PREV. ITEM NEXT ITEM Trouwen Bontebok Heerenveen
    BY:
    Frank Meester
    ×
    14/09/2017