GALLERIES

    Herman en Anke

    Friesland is een prachtige provincie en heeft veel mooie plekken om foto’s te maken, maar heidegebieden zijn er ver te zoeken. En dat terwijl ik dit toch een erg mooie en fotogenieke vorm van natuur vind. Daarom was ik blij dat ik deze keer naar Barneveld mocht voor de bruiloft van Herman en Anke.

    De ochtendnevel was nog niet helemaal verdreven toen we aankwamen bij de heide. Geen tijd te verliezen dus voordat de zon zijn werk zou gaan doen. Verder op de heide vond ik nog een boom waar ik ‘makkelijk’ in kon klimmen zodat ik vanuit een hoger perspectief een aantal foto’s kon maken. Zo kon ik nog beter laten zien waar we waren en hoe schilderachtig mooi deze omgeving is.

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    PREV. ITEM Trouwen Bontebok Heerenveen NEXT ITEM Confetti
    BY:
    Frank Meester
    ×
    28/12/2017

    Vraag uitgebreide prijslijst aan

    Bladieblabla

    10 handige tips voor jullie bruiloft

    • Zodra de beslissing is genomen om te gaan trouwen komt er heel wat op je af en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met ruim 50 bruiloften aan ervaring hoop ik jullie een aantal bruikbare tips te geven ter voorbereiding op jullie grote dag. Schrijf je hier in en je ontvangt ze gelijk in je mailbox!

    Hello world.

    • Zodra de beslissing is genomen om te gaan trouwen komt er heel wat op je af en zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met ruim 50 bruiloften aan ervaring hoop ik jullie een aantal bruikbare tips te geven ter voorbereiding op jullie grote dag. Schrijf je hier in en je ontvangt ze gelijk in je mailbox!