GALLERIES

  Herman en Anke

  Friesland is een prachtige provincie en heeft veel mooie plekken om foto’s te maken, maar heidegebieden zijn er ver te zoeken. En dat terwijl ik dit toch een erg mooie en fotogenieke vorm van natuur vind. Daarom was ik blij dat ik deze keer naar Barneveld mocht voor de bruiloft van Herman en Anke.

  De ochtendnevel was nog niet helemaal verdreven toen we aankwamen bij de heide. Geen tijd te verliezen dus voordat de zon zijn werk zou gaan doen. Verder op de heide vond ik nog een boom waar ik ‘makkelijk’ in kon klimmen zodat ik vanuit een hoger perspectief een aantal foto’s kon maken. Zo kon ik nog beter laten zien waar we waren en hoe schilderachtig mooi deze omgeving is.

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  PREV. ITEM Trouwen Bontebok Heerenveen NEXT ITEM Confetti
  BY:
  Frank Meester
  ×
  28/12/2017