Informatie

Trouwreportage

Mijn trouwreportages beginnen bij €1.495.
Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • 6 uren fotografie
  • slideshow met de highlights kort na de bruiloft
  • minimaal 250 digitale bestanden in hoge resolutie
  • een online gallery waar je de foto’s gratis kunt downloaden
  • een prachtig fotoalbum
  • reiskosten tot 100 km
  • Kosteloos verplaatsen (mocht dit nodig zijn)

Optioneel

+ Handgemaakt trouwalbum met luxe fine art papier
+ Extra uren aanwezig €125 p/u
+ Tweede fotograaf
+ Loveshoot – foto’s voor op jullie trouwkaart
+ Unieke ouderalbums

In mijn prijslijst heb ik pakketten staan inclusief album tegen aantrekkelijke tarieven

5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Dorien van der WerfDorien van der Werf
08:00 03 Mar 24
We zijn erg blij dat Frank onze trouwerij heeft gefotografeerd. De foto’s en het fotoboek zijn super mooi en geven de sfeer van de dag goed weer. Frank zet niets in scène, maar maakt foto’s van de essentie van de dag. Hij pakt net een speciale blik en legt emotie vast in foto’s. Bedankt Frank!
Majella LoefMajella Loef
07:21 08 Oct 23
Frank heeft onze dag als een waar verhaal vastgelegd. Onze foto’s hebben betekenis, geven zo goed het gevoel van de dag weer en zijn technisch ook subliem qua licht, compositie, bewerking en kleur. Zoek je een fotograaf die jullie verhaal vangt? Gelijk Frank boeken ❤️
Kim PattiselannoKim Pattiselanno
14:09 05 Oct 23
Professioneel, relaxed en rustig. Past dit bij je, dan past Frank ook bij jou. We genieten nog steeds van prachtige foto's!
Rudy ZijlstraRudy Zijlstra
00:22 26 Jan 23
We hadden Frank als fotograaf van onze bruiloft en serieus, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen, hij heeft ons door het hele proces begeleid. En het eindresultaat is verbluffend! Wij zijn echt blij met het eindresultaat! Ik zou Frank 10 sterren geven als we konden.
Wieke WagenaarWieke Wagenaar
06:03 24 Oct 22
Wij hebben Frank ervaren als een zeer betrokken, enthousiaste en professionele fotograaf.Frank denkt erg goed mee!Wij ervaren Frank als een out of the box denker, waardoor je geen 'standaard' foto's krijgt.Het fotoboek is super geworden, waardoor we onze trouwdag steeds weer opnieuw beleven.
Patrick OldenhuisPatrick Oldenhuis
05:20 24 Sep 22
Wij hebben een fijne dag gehad met Frank, onze dochters voelde zich ook erg op hun gemak bij hem. We hebben prachtige spontane foto’s wat een mooi verslag van de dag weergeeft.
Juul AlewijnseJuul Alewijnse
17:22 03 Sep 22
Prachtige foto's zijn het geworden! Ook onze familie en gasten hebben dit benoemd. Iedereen was eigenlijk verbaasd, omdat Frank zo relaxed en rustig aanwezig was, dat niemand zulke goede foto's had verwacht. Perfect voor een trouwfotograaf dus! We kunnen hem zeker aanraden.

Trouwalbum

Een prachtig handgemaakt en strak vormgegeven trouwalbum in een groter formaat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. De handgemaakte albums beginnen standaard bij 15×15 centimeter met 16 pagina’s.

Daarnaast is er nog keuze uit een cover van leer, linnen of een fotocover, jullie namen en/of trouwdatum op het album en zijn er heel veel kleuren om uit te kiezen.

Trouwalbum
Informatie

Loveshoot

Willen jullie graag foto’s voor op de trouwkaart? Of gewoon alvast lekker samen op de foto als voorbereiding op jullie trouwdag?

Een verlovingsshoot of tegenwoordig ook veelal loveshoot genoemd is erg gewild en een hele leuke manier om prachtige foto’s te krijgen van jullie samen. 

fotograaf bruiloft bolsward

Een voorstel op maat

Trouwreportages zijn maatwerk en geen enkele bruiloft is hetzelfde. Daarom maak ik, nadat we elkaar hebben gesproken, een voorstel dat past bij jullie dag. Ik laat jullie verschillende demo albums zien en hoor graag wat fotografie voor jullie betekend en hoe ik daar in kan bijdragen.

Zijn jullie nog niet zeker van het aantal uren omdat er nog twijfels zijn over de indeling van jullie trouwdag? Vraag mij gerust om advies!

Voor mij is het niet de eerste keer en ik deel graag mijn ervaringen en ideeën met jullie. Ook voor andere vragen sta ik natuurlijk voor jullie klaar.

Investering

Wat kost een trouwfotograaf? Dat blijft altijd weer de grote vraag. En het is natuurlijk een hele belangrijke vraag wanneer jullie hebben besloten te gaan trouwen.

En eigenlijk is het niet de vraag wat het kost, maar welke waarde vertegenwoordigt een trouwfotograaf voor jullie? Zijn spontane, ongedwongen foto’s erg belangrijk voor jullie dan is dat mijn meerwaarde.

Benieuwd hoe ik hier over denk, lees dan mijn uitgebreide blog over dit onderwerp.

Informatie