Informatie

Trouwreportage

Mijn trouwreportages beginnen bij €1.495.
Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • 6 uren fotografie
  • slideshow met de highlights kort na de bruiloft
  • minimaal 250 digitale bestanden in hoge resolutie
  • een online gallery waar je de foto’s gratis kunt downloaden
  • een prachtig fotoalbum
  • reiskosten tot 100 km
  • Kosteloos verplaatsen (mocht dit nodig zijn)

Optioneel

+ Handgemaakt trouwalbum met luxe fine art papier
+ Extra uren aanwezig €125 p/u
+ Tweede fotograaf
+ Loveshoot – foto’s voor op jullie trouwkaart
+ Unieke ouderalbums

In mijn prijslijst heb ik pakketten staan inclusief album tegen aantrekkelijke tarieven

Trouwalbum

Een prachtig handgemaakt en strak vormgegeven trouwalbum in een groter formaat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. De handgemaakte albums beginnen standaard bij 15×15 centimeter met 16 pagina’s.

Daarnaast is er nog keuze uit een cover van leer, linnen of een fotocover, jullie namen en/of trouwdatum op het album en zijn er heel veel kleuren om uit te kiezen.

Trouwalbum
Informatie

Loveshoot

Willen jullie graag foto’s voor op de trouwkaart? Of gewoon alvast lekker samen op de foto als voorbereiding op jullie trouwdag?

Een verlovingsshoot of tegenwoordig ook veelal loveshoot genoemd is erg gewild en een hele leuke manier om prachtige foto’s te krijgen van jullie samen. 

Informatie

Een voorstel op maat

Trouwreportages zijn maatwerk en geen enkele bruiloft is hetzelfde. Daarom maak ik, nadat we elkaar hebben gesproken, een voorstel dat past bij jullie dag. Ik laat jullie verschillende demo albums zien en hoor graag wat fotografie voor jullie betekend en hoe ik daar in kan bijdragen.

Zijn jullie nog niet zeker van het aantal uren omdat er nog twijfels zijn over de indeling van jullie trouwdag? Vraag mij gerust om advies!

Voor mij is het niet de eerste keer en ik deel graag mijn ervaringen en ideeën met jullie. Ook voor andere vragen sta ik natuurlijk voor jullie klaar.

Investering

Wat kost een trouwfotograaf? Dat blijft altijd weer de grote vraag. En het is natuurlijk een hele belangrijke vraag wanneer jullie hebben besloten te gaan trouwen.

En eigenlijk is het niet de vraag wat het kost, maar welke waarde vertegenwoordigt een trouwfotograaf voor jullie? Zijn spontane, ongedwongen foto’s erg belangrijk voor jullie dan is dat mijn meerwaarde.

Benieuwd hoe ik hier over denk, lees dan mijn uitgebreide blog over dit onderwerp.

Informatie