Feest bruiloft Friesland

Juul + Laurens – Trouwen bij de Pean – Friesland

Zeilschool de Paen

Als trouwfotograaf kom je regelmatig op plekken waar je anders niet zo snel komt. Zoals bij de bruiloft van Laurens en Juul, waar ergens ver weg in de landerijen van Nes opeens uit het niets zeilschool ‘de Pean’ opdoemde. Voor mij als Fries toch nog onbekend terrein maar voor Juul gesneden koek. Al van jongs af aan kwam zij hier zeilen en heeft vele uren op de Friese wateren doorgebracht. En wat is het fantastisch als mensen er dan voor kiezen om ook hun grote dag hier te vieren. Misschien verdient deze locatie zelfs wel een plekje in mijn blog over toffe trouwlocaties!

Alles op 1 locatie

Als je ver weg bent van de buitenwereld dan is het logistiek natuurlijk handig om de hele dag op dezelfde locatie blijven. En gelukkig leende de zeilschool zich hier ook perfect voor. De ceremonie aan het water, de borrel op het grasveld, het diner in een prachtig gestylde stretchtent en vanuit daar naar de zaal voor het afsluitende feest.

Après-ski

En wat voor feest! Want na een mooie openingsdans en een paar nummertjes als opwarmertje was het tijd om het bruidspaar te blinddoeken zodat iedereen zich vlug om kon kleden voor het verrassingsthema van deze avond: Après-ski!

Iedereen had zijn of haar kast leeg getrokken op zoek naar hun beste, foutste en kleurrijkste outfit. En omdat je nu ongetwijfeld een bepaald liedje in je hoofd hebt kun je hier klikken om het nummer te beluisteren. Heb je gelijk een rustig achtergrondmuziekje om in alle rust de blog te bekijken. 

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER