loveshoot wellerwaard

Loveshoot Sander + Manouk

Loveshoot Sander en Manouk

Connectie en licht! Dat is waar het om draaide tijdens de Real Matters Workshop die ik afgelopen februari heb gevolgd in de oude Honig fabriek in Koog a/d Zaan. Een supervette locatie en een nog veel vettere ervaring! Drie dagen lang met ongeveer 20 fantastische fotografen bezig zijn met onze passie! Niet met zijn allen dezelfde plaatjes schieten van hetzelfde onderwerp maar echt verdieping in de essentie van fotograferen. En wat is die essentie? Voor mij zijn dat foto’s die je een goed gevoel geven. Dat de foto een registratie is van een mooi moment waar je graag aan terugdenkt. En of dat nou een foto is van je bruiloft, een fotoshoot met de familie of een intieme loveshoot met je liefste, real moments matter! En alhoewel je als fotograaf niet daadwerkelijk zelf op de foto staat, toch zit je bij wijze van spreken wel in de foto. Want alleen als mensen zich op hun gemak voelen in het bijzijn van een fotograaf kunnen ze zich helemaal geven. Connectie, connectie, connectie!!

In de aanloop naar de workshop had ik via Facebook al een oproep geplaatst om te zorgen dat ik na de workshop gelijk aan de slag kon met de inspiratie die ik had opgedaan. Sander en Manouk hadden net als veel anderen gereageerd op mijn oproep en wilden graag meewerken aan een loveshoot. Supertof natuurlijk! Sander en Manouk zijn al 7 jaar samen maar nog altijd even verliefd, ze zijn druk op zoek naar een mooi plekje om samen te gaan wonen en hebben trouwplannen. Ik hoop dat ik met deze shoot mijn visitekaartje heb afgegeven voor wanneer het in de toekomst zover is en hoop ik dat we dan weer net zo’n ongedwongen en gezellige shoot mogen doen als deze keer!

Loveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + ManoukLoveshoot Sander + Manouk

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER

Trouwdatum Checker

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie geplande trouwdatum.