trouwfotograaf Sneek friesland fotoshoot van der Valk

Preview Emiel en Francien – Sneek

Love is strong

Wederom een bruiloft in de Waterstad, ook wel bekend als Sneek. De stad die onderdeel is van de Elfstedentocht, de stad die landelijk bekend is van de Sneekweek en 500 jaar geleden was het zelfs de hoofdstad van het gewest Friesland. Hoe Fries wil je het hebben!

Wat er echter iets minder Fries was deze dag waren het bruidspaar en hun gasten. Tussen de daggasten trof ik slechts twee die Fries spraken. Dit komt omdat Francien uit Hoorn komt en Emiel is opgegroeid op het mooie Texel en later verhuisd is naar Opperdoes is (van de aardappelen inderdaad!). Weinig Friese roots dus.

Emiel zijn werk als politieagent heeft hem naar Sneek gehaald en Francien haar liefde voor Emiel heeft haar doen volgen. En dat de liefde sterk is blijkt wel uit het feit dat Francien tijdens haar studie in Nijmegen ook nog elk weekend afreisde naar Friesland om bij elkaar te zijn.

Bij Lokaal 55 konden we genieten van een heerlijk diner in Italiaanse stijl: Met zijn allen aan één lange tafel en heerlijk smullen van alle uitgestalde hapjes. Daarna een spetterend feest en werd er door de bruid nog een boeket geworpen richting de ongehuwde dames. Deze werd gevangen door een van Francien haar drielingzusjes. Haar vriend kwam vervolgens bij me met de vraag of ik niet toevallig deze foto’s kon wissen om het bewijsmateriaal weg te werken. Maar daar gaan we natuurlijk niet aan beginnen want voor hetzelfde geld pleeg ik broodroof bij mezelf 🙂

Lokaal 55 is een veelzijdige evenementenlocatie in het hart van Sneek! Gelegen aan het prachtige Sneekermeer biedt Lokaal 55 een unieke setting voor diverse evenementen, van bruiloften en feesten tot zakelijke bijeenkomsten en meer.

Deze locatie, met zijn adembenemende uitzicht op het water en de sfeervolle ambiance, was de perfecte keuze voor deze speciale gelegenheid.

Deze locatie in Sneek, centraal gelegen in Friesland, is voor mij als trouwfotograaf ook een fijne plek om foto’s te mogen maken.

getting ready - trouwjurk

first look bruiloft

Hierboven een andere manier voor de First Look. Elkaar voor het eerst zien als bruid en bruidegom op een mooie buitenlocatie, helemaal naar eigen smaak en keuze. Extra spannend omdat je al zo dicht bij elkaar bent en elkaar kan horen maar elkaar nog niet hebt gezien.

trouwfotografie park rasterhofpark

doorkijkje trouwfoto

doorkijkje trouwfoto park

trouwen van der valk sneek hotel

stadhuis sneek trouwen

trouwen lokaal 55

trouwboeket gooien en vangen op een bruiloft

vader van de bruid aan het dansen op de bruiloft van zijn dochter

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER