GALLERIES

  Prijzen

  Mijn tarieven voor trouwfotografie

  Trouwreportages zijn maatwerk en geen enkele bruiloft is hetzelfde. Daarom maak ik, nadat we elkaar hebben gesproken, een voorstel dat past bij jullie dag. Ik laat jullie verschillende demo albums zien en hoor graag wat fotografie voor jullie betekend en hoe ik daar in kan bijdragen.

  Zijn jullie nog niet zeker van het aantal uren omdat er nog twijfels zijn over de indeling van jullie trouwdag? Vraag mij gerust om advies! Voor mij is het niet de eerste keer en ik deel graag mijn ervaringen en ideeën met jullie. Ook voor andere vragen sta ik natuurlijk voor jullie klaar.

   

  Mijn trouwreportages beginnen bij €1.295,- voor zes uur fotografie. Dit is inclusief:

  – 6 uren fotografie
  – Kennismakingsgesprek
  – een slideshow met de highlights kort na de bruiloft
  – minimaal 250 digitale bestanden in hoge resolutie
  – een online gallery waar je de foto’s gratis kunt downloaden
  – een prachtig mini-album

  Optioneel

  + Handgemaakt trouwalbum
  + Extra uren aanwezig €95 p/u
  + Tweede fotograaf
  + Loveshoot – foto’s voor op jullie trouwkaart
  + Unieke ouderalbums

  In mijn prijslijst heb ik pakketten staan inclusief album tegen aantrekkelijke tarieven

   

  Vraag mijn uitgebreide prijslijst aan

  Trouwalbum

  Een prachtig handgemaakt en strak vormgegeven trouwalbum in een groter formaat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Mijn handgemaakte albums beginnen bij €350,- voor een exemplaar van 25×25 centimeter met 40 pagina’s.

  Daarnaast is er nog keuze uit een cover van leer of linnen of een fotocover, jullie namen en/of trouwdatum op het album en is zijn er heel veel kleuren om uit te kiezen.

  Loveshoot

  Willen jullie graag foto’s voor op de trouwkaart? Of gewoon alvast lekker samen op de foto als voorbereiding op jullie trouwdag?

  Een verlovingsshoot of tegenwoordig ook veelal loveshoot genoemd is erg gewild en een hele leuke manier om prachtige foto’s te krijgen van jullie samen. Boeken jullie mij als trouwfotograaf dan betalen geen €185 maar slechts €125 voor de loveshoot.