GALLERIES

  Steven en Ilse – Tweede fotograaf

  Op een mooie dag in mei ging ik mee als tweede fotograaf met mijn zeer gewaardeerde collega Henk van Lambalgen naar de bruiloft van Steven en Ilse. Een tof bruidspaar, trouwen op een toffe locatie, een toffe trouwjurk en een tof feest met toffe vrienden, hoe tof is dat!

  Ik kreeg veel vrijheid als tweede fotograaf en dat gaf mij de kans om vanuit andere hoeken te fotograferen dan normaal. Het mooiste was dat ik tijdens de ceremonie op het dak van de veranda kon staan zodat ik foto’s van bovenaf kon maken van het bijzondere geheel. Maar ook bij het sabreren  van de champagne en de openingsdans kon ik net die andere beelden schieten dan je normaliter als primaire fotograaf schiet.

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  PREV. ITEM loveshoot wellerwaard NEXT ITEM
  BY:
  Frank Meester
  ×
  18/06/2018