Trouwfotograaf Amsterdam – Thibault & Dieuwertje

Frans-Nederlandse bruiloft in Amsterdam

In de jaren dat ik actief ben als bruidsfotograaf heb ik veel collega’s leren kennen tijdens workshops, seminars en gezellige borrels. Een van de collega’s met wie ik regelmatig samenwerk, onder andere als second shooter, is Amy van Trouwen met Amy.

Amy is actief in de regio Amsterdam en stuurde mij een mailtje door van Dieuwertje omdat ze zelf al was geboekt voor hun trouwdatum. Dieuwertje en Thibault runnen een prachtige bistro midden in Amsterdam en dat was ook de plek waar ik voor het eerst met hun kennismaakte. Thibault is een Fransman en is degene die het heerlijke eten verzorgt in hun bistro. Dieuwertje is een fantastische lieve vrouw en daarmee ook een geweldige gastvrouw voor haar gasten.

We hadden gelijk een goede klik en de kogel was dus ook snel door de kerk: Frankie goes to Amsterdam! Naar Paviljoen Puur om precies te zijn. Een mooie historische plek temidden van Fort Diemerdam.

En als je deze dingen op een rijtje zet dan heb je toch wel goede ingrediënten voor een toffe bruiloft: Een intieme Frans-Nederlandse buitenbruiloft bij Paviljoen Puur in Amsterdam! Lekker toch!!

En aangezien foto’s meer zeggen dan 1000 woorden (behalve voor Google, haha) zou ik zeggen: Scroll and enjoy!

L’amour toujours!

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER