Bruiloft Pollepleats

Trouwen bij de Pollepleats

Trouwen bij de Pollepleats, de trouwlocatie van het jaar 2023 van de provincie Friesland

Wauw! Hoe fijn is het om zo vroeg in het jaar al een bruiloft te fotograferen. Ik mocht mij namelijk 3 februari melden op de Trouwlocatie van het jaar 2023 van de provincie Friesland, te weten ‘de Pollepleats’ in Westhem.

Hier gingen Arjan en Shanna elkaar het ja-woord geven en ik mocht er bij zijn. En ik heb het denk ik al vaker gezegd maar ik blijf het bijzonder vinden dat bruidsparen mij het vertrouwen geven om bij hun grote dag aanwezig te zijn. En natuurlijk ben ik daar ‘gewoon’ als fotograaf, maar vaak voel ik me echt meer dan dat. Dan voel ik me meer een graag geziene daggast die toevallig twee camera’s heeft meegenomen. En dat is eigenlijk ook hoe ik mij wil voelen. Dit geeft mij namelijk bewegingsvrijheid, vrijheid om iets te zeggen, vrijheid om dingen te vragen, vrijheid om mijn eigen ding te doen.

Dat gevoel kan ik mezelf niet geven, dat is de verdienste van het bruidspaar en hun naasten. En bij Arjan en Shanna voelde ik me dus helemaal happy en vrij. Zo lief, zo zorgzaam, zo vrolijk. En zo zijn ze ook naar elkaar toe: Arjan die alles over heeft zijn Shanna en alleen het beste voor haar wil, Shanna die Arjan elkaar keer weer betoverd met haar stralende lach.

Deze bruiloft was begin tot eind een genot om te fotograferen. Alle emoties kwamen voorbij en er was zoveel om vast te leggen en tegelijkertijd was er ook ruimte voor wat artistieke probeersels die soms goed uitpakken en het soms niet helemaal zijn. Maar door ze niet te proberen ga je ze nooit vinden!

Wist je dat de Pollepleats ook in mijn Top 10 trouwlocaties in Nederland te vinden is?

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER