Bruiloft Pollepleats trouwen in westhem

Trouwen bij de Pollepleats

Trouwen bij de Pollepleats, de trouwlocatie van het jaar 2023 van de provincie Friesland

Wauw! Hoe fijn is het om zo vroeg in het jaar al een bruiloft te fotograferen. Ik mocht mij namelijk 3 februari melden op de Trouwlocatie van het jaar 2023 van de provincie Friesland, te weten ‘de Pollepleats’ in Westhem.

Hier gingen Arjan en Shanna elkaar het ja-woord geven en ik mocht er bij zijn. En ik heb het denk ik al vaker gezegd maar ik blijf het bijzonder vinden dat bruidsparen mij het vertrouwen geven om bij hun grote dag aanwezig te zijn. En natuurlijk ben ik daar ‘gewoon’ als fotograaf, maar vaak voel ik me echt meer dan dat. Dan voel ik me meer een graag geziene daggast die toevallig twee camera’s heeft meegenomen. En dat is eigenlijk ook hoe ik mij wil voelen. Dit geeft mij namelijk bewegingsvrijheid, vrijheid om iets te zeggen, vrijheid om dingen te vragen, vrijheid om mijn eigen ding te doen.

Dat gevoel kan ik mezelf niet geven, dat is de verdienste van het bruidspaar en hun naasten. En bij Arjan en Shanna voelde ik me dus helemaal happy en vrij. Zo lief, zo zorgzaam, zo vrolijk. En zo zijn ze ook naar elkaar toe: Arjan die alles over heeft zijn Shanna en alleen het beste voor haar wil, Shanna die Arjan elkaar keer weer betoverd met haar stralende lach.

Deze bruiloft was begin tot eind een genot om te fotograferen. Alle emoties kwamen voorbij en er was zoveel om vast te leggen en tegelijkertijd was er ook ruimte voor wat artistieke probeersels die soms goed uitpakken en het soms niet helemaal zijn. Maar door ze niet te proberen ga je ze nooit vinden!

Wist je dat de Pollepleats ook in mijn Top 10 trouwlocaties in Nederland te vinden is?

Trouwen op de Pollepleats

Als trouwfotograaf heb ik het voorrecht gehad om bij talloze prachtige trouwlocaties te fotograferen, maar De Pollepleats in Friesland is werkelijk een parel te midden van de Friese landschappen.

De Pollepleats biedt een unieke kans voor bruidsparen die streven naar een betoverende en pittoreske setting voor hun bruiloft. Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar locaties die een verhaal vertellen en een magische sfeer creëren, en De Pollepleats doet dit absoluut.

De uitgestrekte tuinen, de serene waterpartijen en het adembenemende uitzicht op de Friese meren bieden een prachtig decor voor het vastleggen van romantische momenten en intieme details tijdens bruiloften. Het is een waar genoegen om de natuurlijke schoonheid van deze locatie vast te leggen en bruidsparen te zien stralen in zo’n idyllische omgeving.

Wat De Pollepleats voor mij als trouwfotograaf echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid van de locatie. Van intieme ceremonies in de buitenlucht tot levendige recepties in de ruime feestzaal, er is altijd een perfecte plek voor het vastleggen van elke fase van de bruiloft.

Het team van De Pollepleats biedt niet alleen een adembenemende locatie, maar ook een ongeëvenaarde gastvrijheid en aandacht voor detail. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik als fotograaf de vrijheid en ruimte heb om de emoties en bijzondere momenten van de dag vast te leggen, terwijl bruidsparen genieten van een zorgeloze dag.

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een betoverende trouwlocatie te midden van de natuurlijke pracht van Friesland, is De Pollepleats absoluut een onvergetelijke keuze. Als trouwfotograaf kan ik alleen maar benadrukken hoe deze locatie de perfecte achtergrond biedt voor het vastleggen van tijdloze herinneringen op een van de belangrijkste dagen van jullie leven.

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER