Wedisson Award

Internationale Wedisson Award gewonnen

Mijn eerste award

Het winnen van een award als bruidsfotograaf stond toch wel redelijk hoog op mijn wensenlijstje. Het is voor mij namelijk een fantastische bevestiging dat de fotoā€™s die je maakt niet alleen goed zijn, maar zelfs tot de (internationale) top behoren. En nu is het dan zover: Een Wedisson Award voor Ja, ik wil Frank Bruidsfotografie! Wiehoe, helemaal happy!!! Mijn eerste award en gelijk in een internationale wedstrijd šŸ™‚

Wedisson is een internationale organisatie waarbij bruidsfotografen van over de hele wereld zijn aangesloten. Dit was mijn eerste deelname en gelijk raak! Met dank natuurlijk aan de dames die met gevaar voor mijn leven hun schoenen ter beschikking stelden voor deze winnende foto. De foto is gemaakt tijdens de bruiloft van Jildou en Jurjen waar ik eerder deze blog over schreef.

Internationale Wedisson Award gewonnen

 

Internationale Wedisson Award gewonnen

Meer weten over de Wedisson Award? Bekijk mijn profiel op wedisson.com.

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER