Over mij

WIE IS FRANK?

trouwfotograaf
Over mij

Natuurlijk moet je mijn foto’s mooi vinden, maar het is ook belangrijk dat je een idee krijgt wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben.

Portret Frank Meester

Trouwfotograaf Frank Meester

Ruim 20 jaar geleden besloot ik het land te gaan dienen bij de Koninklijke Landmacht . In 2005 en 2008 ben ik uitgezonden geweest naar Afghanistan. Tijdens mijn uitzending reisde er een oorlogsfotograaf mee en gedurende de loze momentjes heb ik heel veel met zijn camera’s lopen stoeien.

Sinds die tijd ben ik me serieus beginnen te ontwikkelen als fotograaf. In 2011 is het me gelukt om fotograaf te worden bij Defensie. Ook heb ik in die tijd een opleiding gevolgd aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Inmiddels ligt Defensie alweer een tijdje achter me en ben ik fulltime bezig met fotografie, and I love it!!

Defensiefotograaf
Frank in Afghanistan

Mijn militaire achtergrond heeft mij gevormd als persoon en daarmee ook als fotograaf. Een foto mag van mij best binnenkomen en moet het echte verhaal vertellen. Echte liefde, echte emoties en het echte gevoel. Het gevoel dat je weer even terugbrengt naar dat ene moment als je later weer naar de foto’s kijkt.

Waar het kan ga ik graag onopvallend te werk maar kom ik ook (heel) dichtbij als dat nodig is. Schrik niet als ik ergens op of in begin te klimmen of opeens op de grond ga liggen. Dit is geen onverwerkt oorlogstrauma maar een zoektocht naar die ene unieke compositie voor een foto. Bekijk mijn portfolio of blog om meer foto’s te bekijken.

Wat zeggen anderen?

trouwen boot varen

Prachtige foto's zijn het geworden! Ook onze familie en gasten hebben dit benoemd. Iedereen was eigenlijk verbaasd, omdat Frank zo relaxed en rustig aanwezig was, dat niemand zulke goede foto's had verwacht. Perfect voor een trouwfotograaf dus!
We kunnen hem zeker aanraden.​ 

Juul + Laurens

Over mij

Wij hebben een fijne dag gehad met Frank, onze dochters voelde zich ook erg op hun gemak bij hem. We hebben prachtige spontane foto’s wat een mooi verslag van de dag weergeeft.

Patrick + Coralie

trouwfotograaf friesland joure

Wij hebben Frank ervaren als een zeer betrokken, enthousiaste en professionele fotograaf. Frank denkt erg goed mee! Wij ervaren Frank als een out of the box denker, waardoor je geen 'standaard' foto's krijgt. Het fotoboek is super geworden, waardoor we onze trouwdag steeds weer opnieuw beleven.​We kunnen hem zeker aanraden.​

Sander + Wieke