Over mij

WIE IS FRANK?

trouwfotograaf
Over mij

Natuurlijk moet je mijn foto’s mooi vinden, maar het is ook belangrijk dat je een idee krijgt wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben.

Portret Frank Meester

Trouwfotograaf Frank Meester

Bijna 18 jaar geleden besloot ik het land te gaan dienen bij de Koninklijke Landmacht . In 2005 en 2008 ben ik uitgezonden geweest naar Afghanistan. Tijdens de laatste uitzending hadden we regelmatig een oorlogsfotograaf mee en gedurende de loze momentjes heb ik heel veel met zijn camera’s lopen stoeien.

Sinds die tijd ben ik me serieus beginnen te ontwikkelen als fotograaf. In 2011 is het me gelukt om fotograaf te worden bij Defensie. Ook heb ik in die tijd een opleiding gevolgd aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Inmiddels ligt Defensie alweer een tijdje achter me en houd ik me nagenoeg alleen nog maar bezig met fotografie, and I love it!!

Defensiefotograaf
Frank in Afghanistan

Mijn militaire achtergrond heeft mij gevormd als persoon en daarmee ook als fotograaf. Een foto mag van mij best binnenkomen en moet het echte verhaal vertellen. Echte liefde, echte emoties en het echte gevoel. Het gevoel dat je weer even terugbrengt naar dat ene moment als je later weer naar de foto’s kijkt.

Waar het kan ga ik graag onopvallend te werk maar kom ik ook (heel) dichtbij als dat nodig is. Schrik niet als ik ergens op of in begin te klimmen of opeens op de grond ga liggen. Dit is geen onverwerkt oorlogstrauma maar een zoektocht naar die ene unieke compositie voor een foto. Bekijk mijn portfolio of blog om meer foto’s te bekijken.

Wat zeggen anderen?

Hij heeft het verhaal van onze dag mooi weten te vangen in het trouwalbum. We hebben er talloze complimenten over gekregen. Kortom, Frank is een topper!
Sanne
Bruid
Frank is een fantastische fotograaf. We voelden ons bij hem op ons gemak en zonder teveel geposeer heeft hij ons op een prachtige manier vastgelegd.
Emiel en Francien
Bruidspaar

Trouwdatum Checker

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie geplande trouwdatum.