Hoe fotografeer ik een bruiloft?

INFORMEEL EN RELAXT

Een goede bruiloft is een dag vol plezier met familie en vrienden. Leuke mensen, goede muziek en mooie momenten met elkaar delen.

En daarom ben ik altijd informeel in de omgang. Ik voel me graag een extra gast op jullie bruiloft, die toevallig twee camera’s bij zich heeft.

Zo halen we samen het beste uit elk moment en maken we er een feestje van!

girls group photo
trouwen oranje

GEEN CLICHÉS

Tijdens de fotoshoot heb ik geen lijstje met welke foto’s ik wil maken. Ik heb niet eens een lijstje in mijn hoofd. Mijn doel is om nieuwe, creatieve en vooral spontane foto’s van en voor jullie te maken.

Ik laat me inspireren door de omgeving, door jullie en zoek altijd naar een bijzondere compositie.

BETROKKEN

Je brengt meer tijd met je trouwfotograaf door dan met welke andere trouwleverancier dan ook. Daardoor voel ik me ook vaak extra betrokken bij mijn bruidsparen, vanaf het eerste gesprek tot aan het afleveren van het trouwalbum.

Ik vind het ook altijd fijn om betrokken te worden in jullie ideeën en plannen voor jullie bruiloft. Je mag mij bellen, mailen of appen wanneer je denkt dat het nodig is en op de trouwdag zelf sta ik er voor jullie, no matter what!

Werkwijze trouwfotograaf
landgoed lauswolt

FLEXIBEL

Een trouwdag laten zich niet vangen in uren, dus waarom zou dat wel voor de fotografie gelden? Ik heb flexibele pakketten en als jullie willen dat ik langer blijf, dan is dat geen probleem. 

Gemiddeld fotografeer ik zo’n 10-11 uur zodat het hele verhaal wordt vastgelegd en jullie een prachtige herinnering overhouden aan jullie trouwdag.

Tijdlijn

Jullie hebben mijn website en de foto’s bekeken en denken: Yo, die gast moeten we er bij hebben op onze trouwdag! Hoe gaat het dan verder in zijn werk?

Kennismaken, trouwfotograaf boeken, de trouwdag en dan? Bekijk onderstaande tijdlijn en jullie weten van begin tot eind wat er gaat komen.

Check mijn beschikbaarheid

Stuur een Whatsapp of doe de trouwdatumchecker via de contactpagina en ik laat jullie weten of ik nog beschikbaar ben. 

Kennismakingsgesprek

Als ik beschikbaar ben kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Mijn voorkeur is om dit in real life te doen maar (beeld)bellen is natuurlijk ook mogelijk.

Trouwdatum vastleggen

Kies een van mijn pakketten of ontvang een op maat gemaakte offerte. Na het invullen van het boekingsformulier is de datum voor jullie gereserveerd.

Voorbereiding van jullie trouwdag

Jullie kunnen verder met alle voorbereidingen die bij jullie trouwdag horen. App me gerust als ik jullie ergens in kan adviseren.

Laatste details bespreken

In de week voor de bruiloft hebben we weer contact om de laatste details van jullie bruiloft door te spreken en om elkaar nog even gesproken te hebben voor de grote dag 🙂 

Preview in jullie mailbox

In de week na de bruiloft stuur ik een korte preview met een aantal foto's van jullie trouwdag

De foto's!

Binnen 2 maanden na de bruiloft ontvangen jullie de foto's in een webgalerij. Deze kun je eventueel direct delen met familie en vrienden.

Trouwalbum

De kers op de bruidstaart! Samen maken we een prachtig naslagwerk van jullie bijzondere dag. Het trouwalbum ontvangen jullie zo snel mogelijk na goedkeuring.

En ze leven nog lang en gelukkig

Hier ga ik mee niet meer mee bemoeien 🙂 maar ik vind het natuurlijk wel leuk om weer eens wat van jullie te horen zo nu en dan!

Overtuigd?

Doe de trouwdatumchecker of bekijk mijn tarieven

Werkwijze trouwfotograaf

Sanne en Rene

In eerste instantie hadden wij een andere fotograaf maar zij was hoogzwanger tijdens onze bruiloft. Frank was dus eigenlijk een vervangend fotograaf, maar daar waren we ontzettend blij mee! Hij is flexibel, heel erg professioneel en denkt echt out of the box. Zijn fotografiestijl sprak ons enorm aan, mooie mix tussen zwart/wit foto's en kleur. Hij heeft echt hele mooie, waardevolle momenten vastgelegd die wij zelf niet meekregen tijdens de dag. We hebben ons trouwalbum ook via Frank laten maken en dat hele proces verliep ook heel soepel en makkelijk. Hij heeft het verhaal van onze dag mooi weten te vangen in het boek. Hebben er talloze complimenten over gekregen. Kortom, Frank is een topper!

Trouwdatum Checker

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie geplande trouwdatum.