Veelgestelde vragen

Een hele dag doorbrengen met mensen die verschrikkelijk gelukkig zijn met elkaar – het bruidspaar, hun familie, hun vrienden – is elke keer weer een fantastische belevenis!

Ik hou van de emoties van de dag, het anticiperen op de momenten en de mooie dingen die jullie tegen elkaar zeggen. En ik weet dat mijn foto’s een deel van jullie familiegeschiedenis gaan worden, die jullie gaan laten zien aan jullie kinderen en kleinkinderen.

De foto’s worden op een tijdloze, natuurlijke manier bewerkt. Zo komen de foto’s echt tot leven, zonder gekke filters en kleuren.

Ik vind het belangrijk om het complete verhaal te vertellen en dat is ook de reden dat ik een minimum van 6 uur heb ingesteld. In het hoogseizoen (april t/m september) neem ik in principe geen kortere reportages aan.

In het laagseizoen maak ik wel eens uitzonderingen, op basis van beschikbaarheid natuurlijk. Bij minder dan 6 uur fotografie zijn de kosten in overleg, het kan zijn dat ik dan bijvoorbeeld de reiskosten wel apart moet doorberekenen.

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten of ik nog beschikbaar ben. Dit kun je checken door naar mijn contactpagina te gaan en jullie gegevens achter te laten. Vervolgens kom ik zo snel mogelijk bij jullie terug om te laten weten of ik nog beschikbaar ben.

De eerstvolgende stap is vaak een kennismaking. Dit kan bij mij op kantoor, via beeldbellen of in overleg op een andere locatie.

De pakketten die ik lever zijn behoorlijk compleet en brengen geen onverwachtse kosten met zich mee.

Maar er zijn natuurlijk wel mogelijkheden om het pakket uit te breiden. Denk hierbij aan een loveshoot, een tweede fotograaf of een groter formaat album.

Meer dan er in een album passen en genoeg om je hele bruiloft goed in beeld te brengen. Soms zijn het er 250, soms 350, allemaal afhankelijk van het aantal fotogenieke momenten en de tijd dat ik aanwezig ben.

Ik ben gelukkig bijna nooit ziek. Maar mocht het onverhoopt toch voorkomen dan heb ik voldoende collega fotografen die ik altijd kan bellen als ik ziek ben. We hebben hier zelfs een app-groep voor met fotografen door heel Nederland, die op elk moment kunnen inspringen.

Onbewerkt Veelgestelde vragen

Een voorbeeld van hoe ik jullie foto’s bewerk.
Gebruik de slider om voor en na te bekijken