Trouwfotograaf Friesland

Trouwfotograaf Friesland

Komen jullie ook uit Friesland of zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf uit Friesland? Leuk! Ik woon zelf in Joure en nodig jullie graag uit voor een kopje koffie om jullie beter te leren kennen. Zijn jullie benieuwd hoe ik als trouwfotograaf te werk ga? Lees dan deze pagina eens waar ik meer vertel over mijn werkwijze.

Als trouwfotograaf zoek je altijd naar de mooiste momenten op een bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die het helemaal jullie dag maken. Echte momenten van geluk, blijdschap of andere emoties en het samen zijn met jullie familie en vrienden.

WAT KOST EEN TROUWFOTOGRAAF IN FRIESLAND?

Wat kost een fotograaf wanneer je besluit in Friesland te gaan trouwen? Dat blijft altijd weer de grote vraag. En het is natuurlijk ook een hele belangrijke vraag wanneer jullie hebben besloten te gaan trouwen.

En eigenlijk is het niet de vraag wat het kost, maar welke waarde vertegenwoordigt een trouwfotograaf voor jullie? Zijn spontane, ongedwongen foto’s erg belangrijk voor jullie dan is dat mijn meerwaarde.

Benieuwd hoe ik hier over denk, lees dan mijn uitgebreide blog over dit onderwerp.

Bruiloft Pollepleats fotoshoot

Kosten trouwreportage

Mijn trouwreportages beginnen bij €1.695.
Dit is inclusief:

 • kennismakingsgesprek
 • 8 uren fotografie
 • slideshow met de highlights kort na de bruiloft
 • minimaal 250 digitale bestanden in hoge resolutie
 • een online gallery waar je de foto’s gratis kunt downloaden
 • een prachtig mini-album
 • reiskosten tot 100 km
 • Kosteloos verplaatsen (mocht dit nodig zijn)

Optioneel

+ Handgemaakt trouwalbum
+ Extra uren aanwezig €125 p/u
+ Tweede fotograaf
+ Loveshoot – foto’s voor op jullie trouwkaart
+ Unieke ouderalbums

In mijn prijslijst heb ik pakketten staan inclusief album tegen aantrekkelijke tarieven

pollepleats friesland trouwlocatie

Trouwlocaties Friesland

Een aantal toffe trouwlocaties in Friesland

Pollepleats
Lokaal 55
Beach Club Lemmer

Waarom trouwen in Friesland?

Trouwen in Friesland heeft een unieke charme en biedt verschillende bijzondere aspecten die het tot een speciale ervaring maken:

 1. Natuurlijke schoonheid: Friesland staat bekend om zijn adembenemende landschappen, uitgestrekte meren, groene weilanden en pittoreske dorpjes. Deze prachtige omgeving biedt een prachtig decor voor bruiloften, met mogelijkheden voor buitenceremonies of fotoshoots te midden van de natuurlijke schoonheid.

 2. Waterrijke omgeving: Met meren, kanalen en de Waddenzee in de buurt, biedt Friesland een unieke setting voor bruiloften aan het water. Van romantische ceremonies aan het meer tot feesten op historische boten, er zijn talloze mogelijkheden om het water in je bruiloft te integreren.

 3. Cultureel erfgoed: Friesland heeft een rijke cultuur en tradities die je kunt opnemen in je bruiloft. Denk aan de Friese vlag, traditionele klederdracht, en Friese gebruiken die een speciaal tintje aan de viering kunnen geven.

 4. Historische locaties: De provincie heeft een overvloed aan historische gebouwen, kastelen en landhuizen die dienen als prachtige trouwlocaties. Deze locaties ademen geschiedenis en bieden een romantische sfeer voor het vieren van liefde en eenheid.

 5. Gastvrijheid en rust: Friezen staan bekend om hun gastvrijheid en warme ontvangst. De rustige omgeving van Friesland biedt vaak een ontspannen en vredige sfeer, perfect voor een bruiloftsfeest waarbij je in alle rust kunt genieten.

 6. Culinaire ervaring: Friesland heeft een rijke eetcultuur met lokale specialiteiten zoals Fryske sûkerbôle (Fries suikerbrood), Fryske dúmkes (Fries kruidkoek), en heerlijke streekgerechten. Dit biedt de mogelijkheid om een uniek Fries tintje aan het bruiloftsdiner toe te voegen.

Het samenvoegen van de natuurlijke schoonheid, historische achtergrond, traditionele elementen en gastvrijheid van Friesland kan een bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring maken. Deze bijzondere kenmerken maken trouwen in Friesland vaak heel speciaal voor koppels die op zoek zijn naar een unieke en sfeervolle setting voor hun huwelijksceremonie.

Enthousiast?

Vul het formulier in en ik laat jullie zo snel mogelijk weten of ik beschikbaar ben. 
En wie weet kun we binnenkort een keer kennis maken!

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ

Aanvraag
prijslijst

Vraag mijn uitgebreide prijslijst aan