bruidspaar dansen

Trouwfotograaf – Marco en Lianne

Trouwen op Fort Altena

Zo, dit was er wel eentje voor in de boeken! Niet alleen omdat het een te gekke bruiloft was maar omdat er best wel een verhaal achter zit waarom juist ik als bruidsfotograaf aanwezig was op de bruiloft van Marco en Lianne.

Marco was ‘vroegâh’ namelijk luitenant bij de eenheid waar ik op dat moment rondliep als korporaal. Alleen had Marco het niet zo met rangen en standen, dus waar het kon was het vooral gewoon Marco en geen luitenant.

Als je tijdens een oefening eens sikkeneurig, moegestreden of verveelt was dan moest je op zoek gaan naar het voertuig van Marco. Want er was altijd een El Positivo die na twee dagen niet slapen nog steeds met een grijns van oor tot oor kon genieten van alles en dat was ‘Whiskey Romeo’ oftewel Marco.

Toen Marco Lianne ten huwelijk vroeg had hij als voorwaarde gesteld dat een van zijn vroegere manschappen de bruiloft ging fotograferen. Namelijk die gekke Fries, Frank. Lianne moest erop vertrouwen dat het goed zou komen, want geen Frank betekende geen bruiloft. (Dit is hoe Marco het mij heeft verteld en daar houd ik natuurlijk graag aan vast!)

Marco en Lianne zijn echte levensgenieters. Ze reizen veel, zijn dol op lekker eten en proberen alles uit het leven te halen wat erin zit. Een mooie militaire uitspraak is hun zeker op het lijf geschreven: Hard werken, hard ontspannen!

Het was dus tijdens de bruiloft dus vooral erg belangrijk dat er vooral hard ontspant zou worden. Een gezellige chaos, geen minutieuze tijdsplanning en lachen, heel veel lachen!

Voor mij was dit ook absoluut een dag om nooit meer te vergeten. Zoveel vrijheid om mijn ding te doen, zoveel vertrouwen, zo gezellig en zo dankbaar dat ik hun grote dag mocht fotograferen! Daarom ook lekker veel foto’s zodat je deze dag ook uitgebreid kan meebeleven 🙂

*hartje* Marco en *hartje* Lianne, thanks!!!

Fort Altena

Locatie: Fort Altena, Werkendam (awesome!)

En natuurlijk nog even een foto van de “Brother in Arms’

Trouwfotograaf - Marco en Lianne
Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER