Preview Ruben & Hanna

Buitenbruiloft Rietland

Gisteren vierde ik mijn verjaardag (iets met een 2 en een 3) en Ruben en Hanna mochten hier getuige van zijn! En het mooie was dat ze speciaal voor de gelegenheid ook nog mooi gekleed op mijn feestje kwamen en allemaal mensen hadden uitgenodigd! Wat een prachtige verjaardag!

Gekheid natuurlijk, maar ik was wel echt jarig en op deze bijzondere dag mocht ik aanwezig zijn als trouwfotograaf bij de trouwdag van Ruben en Hanna. Wederom in de provincie Groningen maar deze keer ook echt in de stad Groningen. We hebben foto’s gemaakt in het mooie Noorderplantsoen en de ceremonie en het feest vonden plaats bij Rietland. Weer een prachtige locatie welke ik toe mag voegen aan het rijtje van mooie trouwlocaties.

Het was nog niet volop zomer maar gelukkig was het weer goed genoeg om buiten te trouwen. Wat een ruimte heb je dan als bruidsfotograaf šŸ™‚

Bruiloft-Ruben-Hanna32-bewerkt

Bruiloft-Ruben-Hanna897

Bruiloft-Ruben-Hanna328

Bruiloft-Ruben-Hanna1173-bewerkt

Bruiloft-Ruben-Hanna2013

Bruiloft-Ruben-Hanna1082

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER