GALLERIES

  Preview Ruben & Hanna

  Gisteren vierde ik mijn verjaardag (iets met een 2 en een 3) en Ruben en Hanna mochten hier getuige van zijn! En het mooie was dat ze speciaal voor de gelegenheid ook nog mooi gekleed op mijn feestje kwamen en allemaal mensen hadden uitgenodigd! Wat een prachtige verjaardag!

  Gekheid natuurlijk, maar ik was wel echt jarig en op deze bijzondere dag mocht ik aanwezig zijn als trouwfotograaf bij de trouwdag van Ruben en Hanna. Wederom in de provincie Groningen maar deze keer ook echt in de stad Groningen. We hebben foto’s gemaakt in het mooie Noorderplantsoen en de ceremonie en het feest vonden plaats bij Rietland. Weer een prachtige locatie welke ik toe mag voegen aan het rijtje van mooie trouwlocaties.

  Het was nog niet volop zomer maar gelukkig was het weer goed genoeg om buiten te trouwen. Wat een ruimte heb je dan als bruidsfotograaf 🙂

  Bruiloft-Ruben-Hanna32-bewerkt

  Bruiloft-Ruben-Hanna897

  Bruiloft-Ruben-Hanna328

  Bruiloft-Ruben-Hanna1173-bewerkt

  Bruiloft-Ruben-Hanna2013

  Bruiloft-Ruben-Hanna1082

  PREV. ITEM NEXT ITEM lief
  BY:
  Frank Meester
  ×
  17/07/2016