Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Stania State

Ter voorbereiding op het komende trouwseizoen had ik via Facebook een oproep gedaan voor een loveshoot. Dit geeft mij de mogelijkheid om nieuwe manieren van fotograferen uit te proberen.

De afgelopen periode heb ik onder andere een workshop bijgewoond van de Masters of Dutch Wedding Photography in Amsterdam. Hier vertelden collega fotografen Naomi en Sjoerd over hun manier van fotograferen en gaven handige tips die ik graag in de praktijk wilde uitproberen.

Ido en Tamara kwamen als ‘winnaars’ uit de bus van mijn Facebookactie en nu was het dan zover. We hadden afgesproken in Oentsjerk bij Landgoed Stania State. We hebben eerst rustig een rondje gelopen over het landgoed om elkaar een beetje te leren kennen en de omgeving in me op te nemen. Ik heb kort uitgelegd hoe ik graag te werk wilde gaan en vervolgens zijn we van start gegaan.

Of het nu lag aan mijn geweldige werkwijze of aan de skills van Tamara en Ido, maar het ging helemaal zoals ik had bedacht en gehoopt. En goede generale dus voor alle bruiloften die dit jaar nog op de planning staan.

Feel the love!

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

Loveshoot Ido & Tamara

BewarenBewaren

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER