bruiloft feest

Dit was 2016!

Bruidsfotografie 2016

Wat. Een. Jaar!

Je kan doelen stellen, je kan keihard werken, je kan je website zo mooi maken als je wil, je kan Facebook volproppen tot je er bij neervalt maar als je geen bruidsparen hebt dan heb je niks! Dus laat ik maar beginnen om mijn bruidsparen van afgelopen jaar te bedanken voor hun vertrouwen in mij! Jullie hebben het fantastisch gedaan!

Een jaar vliegt voorbij. Het ene moment kijk je uit naar je eerste bruiloft van het nieuwe jaar en het volgende moment ben je in afwachting van de laatste trouwalbums om bezorgd te worden. Ik heb zo’n vermoeden dat 2017 niet heel anders zal worden en dat maakt ook niet uit. Ik geniet van mijn werk en ben een gelukkig mens dat ik als fotograaf mag bijdragen aan een onvergetelijke trouwdag van mijn bruidsparen!

Geniet van het jaaroverzicht en laat het me vooral weten als je enthousiast bent!

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER