Dit was 2018

Dit was 2018

Alweer een jaar voorbij!

Het ene moment twijfel je nog of het ook dit jaar weer allemaal gaat lukken, weten de bruidsparen mij wel te vinden, vinden ze mooi wat ik doe, kan ik de kwaliteit weer hoog houden en verbeteren?

En nu ben ik deze blog aan het typen en is er alweer een fantastisch jaar voorbij. Ik realiseer me dat de tijd van bezinning nu pas echt begint te komen. Vanwege de feestdagen even wat minder met werk bezig en lekker tijd doorbrengen met mijn gezin, vrienden en familie. En dat geeft ook weer ruimte in je hoofd om terug te kijken naar de mooie bruiloften die ik dit jaar weer mocht schieten en zoveel bruidsparen weer blij mocht maken met mooie foto’s en unieke trouwalbums!

Alweer met 1 been in het nieuwe trouwseizoen en nog in de afrondende fase van 2018. Ik kijk terug op een bijzonder jaar als trouwfotograaf en ga vol vertrouwen het nieuwe jaar in!

Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen van de bruiloften van afgelopen jaar

**geluid aan!!**

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER