Trouwfotograaf Leeuwarden

Het verhaal achter de foto – Dwars door de hoofdstad

Bruiloft in Leeuwarden

Je kunt in de hoofdstad van Friesland wonen maar de stad ook echt betrekken bij je bruiloft is punt twee. Bij Esther en Djurre was dit absoluut het geval.

Voor mijn gevoel heb ik alle mooie straatjes van de binnenstad van Leeuwarden gezien: een fotosessie in de Prinsentuin, de mooie tuinen van het St. Anthony Gasthuis en  de voormalige gevangenis “Blokhuispoort”. En dat was nog maar het begin want vervolgens was het tijd voor een heerlijke intieme lunch bij Vinny & Jo. Geen familie, geen vrienden maar alleen het bruidspaar met de kinderen (en een trouwfotograaf die zo nu en dan ook wat moet eten, hihi).

Dat is ook de locatie waar deze foto is gemaakt. Met het vet coole T1-busje door de smalle straatjes rijden; dan weet je dat veel bekijks krijgt! Zelfs het hondje wil het even van dichterbij bekijken.

Djurre had niet veel wensen voor deze dag maar er waren een paar belangrijke die niet mochten ontbreken. Allereerst de bovenstaande Volkswagen T1 van My Way Campers. Daarnaast heeft Djurre een hobby/verslaving/tic en dat zijn Nike Air Max. Zijn trouwschoenen waren dus witte Nikes met hun trouwdatum op de hak van de schoen gegraveerd. Het is weer eens wat anders.

En of je het een wens kan noemen weet ik niet maar de dag moest vooral ontspannen zijn. Geen gehaast, geen moetjes en geen poespas. En dat was ook wat Esther en Djurre kenmerkte vanaf mijn eerste ontmoeting. Bij ons kennismakingsgesprek mocht ik namelijk gelijk aanschuiven bij het avondeten en zat ik binnen 5 minuten al met een biertje in mijn hand, haha.

Meer en meer besef ik me dat het werk als trouwfotograaf iets prachtigs is. Ik ontmoet bijzondere mensen en kom soms heel dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Een kwetsbare positie maar oh zo belangrijk om mijn werk optimaal uit te kunnen voeren.

Facebook
Pinterest

LEUK? KIJK DAN NOG EVEN VERDER