GALLERIES

  Preview Dieuwertje & Heiko

  De bruiloft van Dieuwertje en Heiko was de laatste van mijn reeks van drie bruiloften van die week. Aan het begin van de middag mocht ik aantreden bij het huis van Dieuwertje haar vader in Ryptsjerk, waar Dieuwertje haar klaar ging maken en Heiko haar op kwam halen. De locatie bij uitstek om foto’s te maken in de buurt van Ryptsjerk is natuurlijk de Vijverburg, ook wel bekend als het bos van Ypey.

  Na een korte shoot vertrokken we naar Koufurderrige, naar de boerderij van Heiko’s ouders. Hier was de afgelopen weken met bloed, zweet en tranen gewerkt om een prachtige locatie neer te zetten voor deze speciale dag. Overal was aan gedacht: Prachtige bloemstukken, versieringen, borden met leuke teksten en doordachte verlichting. Dit laatste is de expertise van Dieuwertje haar broer die, hoe kan het ook anders, alles tot in de puntjes had verzorgd. Had was een middag die werd afgewisseld door humor en emotie, mooie herinneringen en krachtige speeches.

  Voor het feest was een DJ vanuit Amsterdam overgekomen om het perfecte geheel van passende muziek te voorzien. Ook hier werd ik weer verbaasd hoe precies de muziek paste bij sfeer. Gemoedelijk maar swingend genoeg om lekker op te dansen. En dat werd er dan uitbundig gedaan! I love it!

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0005-bewerkt

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0022

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0032

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0037

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0109

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0165

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0174-bewerkt

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0180

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0201

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0263

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0279-bewerkt

  bruiloft-dieuwertje-heiko-0328-bewerkt

  PREV. ITEM lief NEXT ITEM trouwfotograaf Sneek friesland fotoshoot van der Valk
  BY:
  Frank Meester
  ×
  08/09/2016